| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 243
بازدید ماه : 217
بازدید کل : 837826
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
سلامت نیوز:«اگر به سرطان مبتلا شوم...» اين فکري است که گاهي ذهن همه ما را مشغول مي کند. شايد بارها برايمان اين سوال پيش آمده که کم خطرترين نوع سرطان کدام است؟
کدام نوع سرطان را مي توان به راحتي درمان کرد و ... براي جواب دادن به اين سوال ها، تحقيقات زيادي انجام شده و نتايج جالبي نيز به دست آمده است، از جمله؛
ميزان بقا در حال افزايش است: در بيماري سرطان ميزان بقا نسبت به گذشته بسيار افزايش يافته است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان،به بيان ديگر، آمار مرگ و مير بر اثر سرطان به طور منظم در حال کاهش است. بين سال هاي ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹، ميزان مرگ و مير سالانه در مردان 1.8درصد و در زنان 1.4درصد کاهش پيدا کرد، اما چرا؟ استعمال کمتر دخانيات، تشخيص و درمان به موقع عامل مهمي در کاهش ابتلا به سرطان است. با اين حال آمار مرگ و مير بر اثر سرطان کبد و پانکراس افزايش يافته است. علت اين امر به شيوع چاقي مفرط بر مي گردد. با اين حال بايد دانست به طور کلي ۶۵درصد از افرادي که سرطان آن ها تشخيص داده مي شود، ۵سال بيشتر عمر مي کنند.
تشخيص به موقع مي تواند باعث نجات زندگي شود: هر نوع سرطاني که به موقع تشخيص داده شود، راحت تر درمان مي شود، به همين دليل انجام ماموگرافي سالانه، کولونوسکوپي و ساير روش هاي تشخيصي لازم است. تنها نوع سرطان مهم نيست بلکه زمان تشخيص آن نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.
سرطان دهانه رحم: سالانه تقريبا ۱۲هزار مورد سرطان دهانه رحم تشخيص داده مي شود و ميزان بقاي ۵ساله آن ها ۶۹درصد است. به علت آزمايش پاپ اسمير، بسياري از انواع سرطان در زنان کاملا قابل پيشگيري است.
سرطان خون و اعضاي داخلي: سخت ترين انواع سرطان آن دسته اي است که در اعضاي داخلي يا سيستم خون آغاز مي شود؛ در حال حاضر براي تشخيص اين نوع سرطان ها، روش و معاينه دقيقي موجود نيست و علايم آن تا رسيدن به مرحله پيشرفته آشکار نمي شود.
سرطان تخمدان: بيشتر در مرحله سوم يا چهارم تشخيص داده مي شود و اغلب عود مي کند. ميزان بقاي ۵ساله ۴۴درصد است اما در صورت تشخيص به موقع اين ميزان به ۹۲ درصد افزايش مي يابد. احتمال زمان بقاي ۵ساله براي سرطان گلبول هاي سفيد، ۷۱درصد و براي سرطان خون (لوسمي) ۵۸درصد است.
سرطان پانکراس: اين سرطان بدترين آمار را دارد و اغلب بيماران بعد از يک سال از زمان تشخيص جان خود را از دست مي دهند و تنها ۶درصد پس از زمان تشخيص، پنج سال عمر مي کنند.
سرطان ريه: سالانه به طور ميانگين ۲۲۸مورد جديد سرطان ريه تشخيص داده مي شود و تنها ۱۷ درصد اين افراد پس از تشخيص زنده مي مانند. در صورت محدود بودن تومور، احتمال بقاي ۵ساله ۵۲درصد است. در صورتي که ناحيه اي باشد، اين احتمال ۲۵درصد است.
سرطان پوست: اغلب انواع سرطان پوست قابل درمان است. شايع ترين نوع سرطان پوست درگيري سلول هاي پايه اي است و سالانه ميليون ها نفر به آن مبتلا مي شوند، اما باعث مرگ فرد مبتلا نمي شود. حتي ملانوما نيز قابل درمان است.
سرطان مخاط رحم: ميزان بقاي ۵ساله براي مبتلايان به سرطان ديواره رحم يا سرطان مخاط رحم، ۸۷درصد است و در صورت محدود بودن توده ۹۵درصد است. اگرچه در روش هاي تشخيصي احتمال خطا وجود دارد اما به علت علايمي که نشان مي دهد، ميزان بقا بالاست. در زنان يائسه، خون ريزي واژن مي تواند علامت اوليه باشد که نياز به بررسي دارد. با درمان، ميزان بقا خيلي زياد است.
سرطان سينه: مشکل اين سرطان اين است که در برخي موارد، اين امر به سرطان مهاجمي تبديل مي شود و پزشکان نمي توانند از قبل بروز اين سرطان را تشخيص دهند. براي سرطان سينه مهاجمي، احتمال بقاي ۵ساله ۸۷درصد است. براي درمان از هورمون هاي استروژن و پروژسترون کمک گرفته مي شود و اگر بدن به اين هورمون ها و داروي هرسپتين واکنش مثبت نشان ندهد، درمان بسيار مشکل خواهد بود.
سرطان پروستات: از ۲۳۹هزار مبتلا به سرطان پروستات که هر سال شناسايي مي شوند تا ۵سال بعد، ۱۰۰درصد آن ها زنده اند. مگر اين که به قسمت هاي دور از بدن سرايت کرده باشد که در اين صورت احتمال بقاي ۵ساله، تنها ۲۸درصد است.
سرطان کولون: کولونوسکوپي در تشخيص به موقع اين بيماري نقش مهمي دارد. سالانه حدود ۱۰۰هزار مورد جديد سرطان رکتوم و کولون تشخيص داده مي شود و احتمال بقاي ۵ساله بيماران تقريبا ۷۰درصد است. با کولونوسکوپي، جراحان پوليپ هاي از قبل سرطاني شده را خارج مي کنند. با خارج کردن آن، خطر مرگ ۵۰درصد کاهش پيدا مي کند.
گامي براي پيشگيري از سرطان: به ورزش بپردازيد، در طول عمر وزن مناسب خود را حفظ کنيد، مصرف ميوه، سبزيجات و غلات سبوس دار را افزايش دهيد. مصرف گوشت هاي فرآوري شده را محدود کنيد. ورزش خطر بروز سرطان هايي مانند کولون، سينه، آندومتر و ... را کاهش مي دهد
نظرات شما عزیزان: